تفاوت سایت آماده با سایت برنامه نویسی شده

تفاوت سایت آماده (وردپرس – WordPress) با سایت برنامه‌نویسی‌شده

برای داشتن یه سایت فروشگاهی، سایت شخصی، سایت اداری و هر سایت دیگه‌ای، هم می‌تونید از سایت‌های آماده (وردپرس – WordPress) استفاده کنید، هم می‌تونید از سایت‌های برنامه‌نویسی‌شده که توسط شرکت‌های طراحی سایت برنامه‌نویسی شده‌ن استفاده کنید.

ولی آیا بین این دو گزینه تفاوتی نیست؟ آیا می‌دونید با توجه به نیازی که دارید، کدوم براتون مناسب‌تره؟ و آیا از سختی‌ها و آسونی‌های کارکردن با هرکدوم از این‌ها و ویژگی‌های مثبت و منفی‌شون اطلاع دارید؟

در ادامه با ما همراه باشید تا با تفاوت‌های سایت آماده و برنامه‌نویسی‌شده آشنا بشید.

نکات منفی و مثبت سایت آماده و مقایسه با سایت برنامه‌نویسی‌شده:

۱- سایت آماده راه‌اندازی‌ش سریعه.

سایت آماده راه‌اندازی‌ش سریعه و به‌سرعت می‌تونید سایت مورد نظرتون رو داشته باشید، ولی این کار محدودیت‌هایی رو هم به‌دنبال داره.

مثلاً برای داشتن ظاهر (گرافیک) مورد نظرتون، محدود به تم‌های (قالب‌های) آماده هستید.

گرچه امکان شخصی‌سازی با استفاده از ابزارهای مختلف وجود داره، ولی شما محدود به استفاده از موارد موجود هستید، در صورتی که تو سایت برنامه‌نویسی‌شده، می‌تونید دقیقاً ظاهر مد نظرتون رو داشته باشید؛ به این صورت که برنامه‌نویس شرکت طراحی سایت، دقیقاً همون چیزی رو که شما می‌خواید پیاده می‌کنه.

۲- برخلاف اون چیزی که بین مردم جا افتاده، سایت آماده ارزون نیست.

در واقع اگه شما بخواید سایتتون امکانات خوب و ظاهر خوبی داشته باشه، باید پول خرج کنید و قالب‌ها و ابزارها رو بخرید؛ چون قالب‌های رایگان، همیشه مشکل دارن و اون چیزی که نشون می‌دن نیستن.

برای داشتن امکانات بیشتر و بهتر هم، خیلی از ابزارها رو باید بخرید.

در مقابل، سایت‌های برنامه‌نویسی‌شده درسته که هزینۀ بیشتری دارن اما امکانات بیشتری دارن، ضمن اینکه محدودیت‌های سایت‌های آماده رو هم ندارن.

۳- مدیریت سایت آماده و کارکردن باهاش گاهی ممکنه خسته‌کننده و گیج‌کننده باشه.

تو سایت آماده، شما با ابزارهای زیادی سروکار دارید و اگه نحوۀ استفاده‌کردن از افزونه‌های مختلف رو بلد نباشید، حتی می‌تونه براتون به یه کابوس تبدیل بشه.

ولی سایت‌های آماده معمولاً یه پنل مدیریت شسته‌رفته دارن که کارکردن باهاشون راحته و شما با چندین ابزار سروکار ندارید که بخواد براتون گیج‌کننده باشه.

۴- سرعت بارگذاری سایت وردپرسی در شرایطی می‌تونه کم باشه.

تو سایت وردپرسی به‌خاطر اینکه باید قالب و افزونه‌های مختلفی رو نصب کنید و اگه سایت درست پیکربندی نشده باشه، می‌تونه باعث بشه که سرعت بارگذاری سایت کم بشه و این باعث می‌شه که بالا اومدنِ سایت بیشتر طول بکشه.

این کُندی می‌تونه براتون دردسرساز باشه و باعث بشه کاربرا به‌سرعت سایتتون رو ترک کنن.

به‌اصطلاح، Bounce Rate سایتتون بالا می‌ره، که این یه نکتۀ منفیه.

۵- ضرورت انجام به‌روزرسانی‌های مختلف تو وردپرس.

تو وردپرس، شما باید افزونه‌ها رو به‌طور مداوم به‌روز کنید تا اشکالات احتمالی نسخه‌های قبلی برطرف بشه.

گاهی هم این به‌روزرسانی‌ها به‌طور خودکار انجام می‌شن و ممکنه با بعضی از افزونه‌های سایت هماهنگی نداشته باشن و باعث از کار افتادن سایت بشن.

همچنین، هر از گاهی باید به‌روزرسانی‌ای رو که برای خودِ وردپرس میاد انجام بدید تا مشکلی برای سایتتون پیش نیاد و یا خطری اون رو تهدید نکنه.

۶- امنیت وردپرس نسبت به سایت برنامه‌نویسی‌شده.

شاید امنیت خود وردپرس خیلی پایین‌تر از سایت برنامه‌نویسی‌شده نباشه، ولی افزونه‌هایی که توسط برنامه‌نویس‌ها برای وردپرس نوشته می‌شن، ممکنه امنیت سایت شما رو به‌خطر بندازن.

یا ممکنه بعضی از این افزونه‌ها با این هدف ساخته شده باشن که از سایت شما سوءاستفاده و برای سایت‌های دیگران جذب ترافیک کنن.

این‌ها مهم‌ترین نکاتی بودن که می‌شد در مورد تفاوت‌های سایت آماده و سایت برنامه‌نویسی‌شده گفت.

مسلماً نکات مهم دیگه‌ای مثل سئو و پشتیبانی (تمدید دامنه و هاست و…) هم هستن که می‌شه بهشون اشاره کرد، اما مهم‌ترین نکات و تفاوت‌ها رو خدمتتون عرض کردیم.

در پایان، هر سوالی داشتید و یا راهنمایی‌ای تو این زمینه خواستید، می‌تونید با همکارای ما تماس بگیرید.

شماره تماس (شنبه تا چهارشنبه، ساعت ۹ تا ۱۷): ۰۱۳۳۳۶۰۹۰۶۴

وب‌سایت کاراوب: https://www.karawebco.ir

طراحی سایت فروشگاهی: https://www.karawebco.ir/ecommerce.html

برای خوندن مطالب بیشتر، به صفحۀ اصلی وبلاگ کاراوب مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *